joi, 18 octombrie 2012

Modele Hibrid Pentru 2015


Cand te gandesti la prototipuri de masini, iti trec prin cap tot felul de idei care mai decare mai ingenioase nelimitandu-te la ceva deja cunoscut. 

Fie ca e vorba de aspectul interior, exterior, metodele de functionare, cu sau fara combustibil, designerii de autoturisme ne surprind de fiecare data cu modele dintre cele mai diversificate si mai scumpe. Motoare electrice, design unic, dinamica uimitoare, sunt doar cateva dintre functiile pe care le indeplinesc aceste superbe concepte.
Iata cateva dintre conceptele unor firme de constructii, cateva proiecte pentru anul 2015.



HSV Hybrid Concept Design


concept design cars


Conceptul BRB Evolution este capabil ssa se descurce si in locuri mai inguste. Acest concept este alimentat electric sau cu hidrogen, poblema poluarii in acest caz fiind rezolvata.


peugeot concept 2015

peugeot prototip

 Proiectele studenților de proiectare Transport de la Torino, pe bază de IED (Istituto Europeo di Design), dezvoltat in parteneriat cu BMW cu scopul de a crea o masina pentru 2015.

prototip bmw

 
 Designul vehiculului, la Royal College of Art transforma urmatorii 40 de ani.Cursul postuniversitar, cu o reputatie la nivel mondial pentru designerii auto, se mândrește cu un absolventii care arată lumii intregi cine rea;izeaza cel mai bun desing pentru o masina. Iata cateva concepte realizate:

 Phoenix concept, de catre Sergio Loureiro Da Silva


phoenix concept 2015

Airflow concept de catre Pierre Sabas


Airflow concept

 Nereus concept de catre Ceri Yorath


nereus car

 Iomega concept de catre Joonas Vartola

iomega car

Enigma concept de catre Paul Howse

enigma concept cars


Stuttgart - doua săptămână a lunii noiembrie, Mercedes-Benz continuă să surprindă. În primul rând, atunci când Centrul de Design (R & D), societatea auto din California ne arata in dimensiune si forma reala la Auto Challenge LA acest concept 
Este de înțeles, Mercedes-Benz printr-un comunicat spunând că aceste concepte or sa fie in dezvoltare O surpriza dupa ce BMW a anuntat ca ar produce Active Hybrid pe bază de vison Efficent Dynamics. Penru 2013-Mercedes supercar relateaza ca aceste modele vor fi facute ecologic fara consum de combustibil.In conformitate cu Autocar, coupe supercar-based și va fi lansat în 2015.

prototip mercedes 2015

 Un alt lucru interesant despre masina. Designul inspirat de conceptul radical de biom.  
Cea mai recentă masina concept, Mercedes-Benz are o postură care este foarte compacta și plata.


mercedes benz 2015 concept


1 comentarii: