miercuri, 3 octombrie 2012

Cum ti-ai fi dorit sa arate telefonul tau mobil?



Inainte de a incepe sa scriu in acest articol, as vrea sa imi spuneti cum ati fi vrut sa arate telefonul vostru mobil, daca sunteti multumiti de cum arata, sau daca l-ati cumparat doar pentru ca era mai ieftin.

euromag


Ce inseamna designul unui telefon.

Sunt sigur ca daca mergem intr-un magazin sa ne cumparam un telefon, in primul rand ne uitam la pret, apoi la caracteristici, iar apoi ne uitam la design. Cat de important este designul cat sunt de importante caracteristicile sau cat este de important pretul telefoanelor pe care ni le dorim.

E adevarat ca nu poti sa te duci intr-un magazin si sa dai multi bani pe un telefon care nu prea stie sa faca nimic si nici nu arata prea bine, insa daca vrei unul de calitate, costa.

euromag


Firmele producatoare au uitat probabil de primele tipuri de telefoane pe care le fabricau, concentrandu-si mai mult atentia pe "ce sa inventeze mai de calitate si mai cu stil".
V-a aduceti aminte de primele telefoane mobile ca aveau dimensiuni mai mari decat cele de astazi si erau mai greu de manipulat.
 Acum totul de bazeaza performanta, eleganta si stil.

Cum sa imi aleg un telefon?

Preturile difera in functie de firma producatoare si in fuctie de calitatile telefonului.
Apectul sau designul conteaza foarte mult pentru firmele producatoare, pentru ca exista multe persoane care zic "daca nu arata bine, eu  nu il cumpar", nu-i asa? 

euromag


Ce parere ai despre aspectul telefonului tau, tu de ce ti l-ai cumparat, crezi ca mai trebuie modificat ceva in aceasta industrie?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu