marți, 2 octombrie 2012

Tie iti place sa gatesti?La fel ca in mai toate articolele culinare, intalnim oameni cu aceasta pasiune, si anume pasiunea pentru gatit.

Pentru ce gatim?
Gatim pentru ca trebuie sa ne hranim, gatim pentru ca avem aceasta pasiune, sau gatim pentru ca vrem sa demonstram cine e mai priceput in aceasta arta a gatitului.


Ce reprezinta arta gatitului?

euromagazin

Reprezinta dorinta cu care persoanele pasionate de gatit, isi arata talentul in fata prietenilor, colegilor sau chiar in competitiile nationale si internationale.


Aceasta imensa si deosebita incercare si anume de a crea mancaruri cu adevarat unice si delicioase, sta la baza creativitatii, imaginatiei si cunoasterii celui care o prepara.
Pe tot cuprinsul globului exista sigur persoane care sa fi gatit macar o singura data.

De la cei mai neinzestrati cu aceasta pasiune, pana la cei mai experimentati bucatari, putem spune ca gatitul reprezinta un mod de viata.

Arta gatitului difera in functie de regiune, de la cele mai indepartate colturi ale lumii pana peste ocean, gatitul e praticat pretutindeni.


euromag


Cei mai buni bucatari se intalnesc in concursuri sau emisiuni pentru asi arata maiestria.


Fie ca e facuta din pasiune, fie ca e facuta pentru bani, gastronomia este principalul factor care ne satisface poftele atunci cand vine vorba de mancare, pentru ca fara mancare nici nupoti sa gandesti nu-i asa?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu