sâmbătă, 29 septembrie 2012

Loterii internationale


euromag


Loteriile internationale sunt un adevarat punct de castig pentru jucatorii acestui tip de jocuri de noroc.
Tot mai multe agentii de pariuri la care ai posibilitatea de a juca la divese loterii din Europa, Asia sau  America s-au deschis  la noi in tara.


Aceste agentii iti dau posibilitatea de a paria pe numerele tale preferate la aproape orice loterie din lume.
Jucatorii de loto au posibilitatea de a investii sume mult mai mici decant in cazul in care ar juca la o loterie chiar in tara respectiva. 
Sumele pariate pot incepe chiar de la 1 leu, iar castigurile sunt chiar foarte bune.
Poti paria de la un singur numar pe bilet, pana la 15 numere, iar la unele agentii de exemplu "Bet Cafe Arena", poti paria pe mai mult de 15 numere.
Pariurile pe numere se pot juca simple sau combinate. 
Daca te simti norocos poti opta pentru variante simple, iar daca vrei sa fi sigur de un castig minim, poti opta pentru variante combinate.
Majoritatea agentiilor ofera mai multe tipuri de extrageri pe numere cum ar fi: 6/49, 5/45, 5/39, 5/90, 6/90, 20/80 si multe altele.
 Exista loterii la care poti castiga pana la 500000 de lei.
In acest blog o sa va prezint rezultatele celor mai interesante loterii din lume, cum ar fi:

Loto Germania, Loto Spania, Loto Italia, Loto Franta, Loto Romania, Loto Austria, Loto Polonia!

Sper ca cei care sunt pasionati de acest tip de joc de noroc, adica cei care joaca la loto de la agentiile de pariuri sa aiba noroc si sa se bucure de fiecare castig pe care il obtin. 
Mult succes!!!

































1 comentarii:

  1. Pariurile pe numere la loterii iti pot aduce bani in plus. Daca urmaresti cateva extrageri si joci numerele care nu au iesit de ceva timp, iti maresti sansele de castig.Indicat ar fi sa joci sistem la 1 pierdut.Grecia Kino este printre preferatele mele, deoarece se poate paria la un interval de timp foarte scurt, cam la 15 minute ofera extrageri unele case de pariuri.Cotele sunt destul de "frumusele", comparativ cu cele oferite la pariurile sportive.

    RăspundețiȘtergere