luni, 3 decembrie 2012

Sfaturi pentru impodobirea bradului de Craciun!

Cum sa impodobim bradul de Craciun?


Bradul reprezinta veselia si bucuria Craciunului, iar cu cat se apropie mai tare sarbatorile, cu atat ne intrebam mai mult,"Oare cu ce sa mai impodobesc bradul anul acesta, ca sa arate minunat?"

brad de craciun

Exista mai multe stiluri de a impodobi bradul.
 Fiecare stil are la baza personalitatea gazdelor, gusturile si preferintele. Fie ca optezi pentru globuri in diverse culori si cu modele variate, fie ca alegi doar doua nuante sau chiar una singura trebuie sa urmezi cateva reguli principale.
  In primul rand trebuie sa asezam bradul intr-un loc destul de aerisit, ferit de o sursa de caldura. Daca este nevoie putem face chiar cateva modificari in camera respectiva mutand mobilierul. Important este ca pomul de Craciun sa fie cat mai vizibil.
bradul de craciun

Pentru a arata cu adevarat superb, trebuie sa il impodobim echilibrat, pornind de la varf cu ornamentele cele mai mici, continuand spre baza acestuia cu decoratiuni din ce in ce mai mari. In varful bradului puteti pune cea mai frumoasa stea pe care o gasiti la magazin.
3. In cazul in care doriti ca bradul sa arate minunat, nu incercati sa il impodobiti cu mai mult de una, doua culori de betele. Asezati intotdeauna dulciurile sub brad, nu in el pentru ca riscati sa rupeti crengile Minunatului brad de Craciun. Beteala trebuie pusa in forma de spirala care incepe din varf si se termina spre baza bradului.
o brad frumos

Cele mai folosite si dragute ornamente utilizate pentru a avea un brad frumos si unic sunt: inimioare, fluturasi, flori, fundite, turturi, margele, globulete mici colorate.
  Culorile predominante din pomul de Craciun trebuie sa se asorteze camerei unde este amplasat.
Daca pozitionati bradul in living si tineti neaparat sa il impodobiti intr-o nuanta predominanta de rosu iar culoarea nu prea se regaseste in incapere, acoperiti canapeaua sau fotoliile intr-o covertura de culoare rosie.
 Cum alegem globurile?
globulete

 Daca esti hotarat de culoarea care vrei sa predomine in brad alege totul in functie de aceasta.
Cel putin jumatate din globuri trebuie sa imbrace nuanta in cauza.
Globurile nu trebuie sa fie si acelasi model.Ele pot varia ca forme si dimensiuni, important este sa pastrati culoarea pe care o doriti. Optati pentru ce vi se pare mai frumos si mai potrivit.
Alegeti un brad cu o inaltime de cel putin 30 de centimetri mai mica fata de cea a camerei. Respectand aceasta dimensiune va veti bucura de o imagine de sarbatoare aerisita.
  Atunci cand alegeti bradul este important ca acesta sa fie verde, si ramurile cat mai dese, pentru anu parea un brad golut.

brad in familie

  Camera in care amplasati bradul trebuie aerisita in fiecare zi, pentru ca bradul sa aiba cat mai mult aer proaspat, pentru a rezista mai mult si a nu-i cadea acele.
De Craciun, cel mai frumos este sa impodobesti bradul in familie, iar toti membrii sa participe bucurosi la ornarea lui.Tot ce pot sa va mai zic este sa aveti parte de Sarbatori Fericite, oriunde v-ati afla in lume!

brazi de craciun

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu