luni, 3 decembrie 2012

Ceaiuri bune de baut in anotimpul rece

Ceaiuri bune de baut in anotimpul rece

 Se apropie cu pasi repezi iarna si ar fi bine de stiut cu ce am putea sa ne incalzim mintea si spiritul. Nu punem la socoteala bauturile alcoolice, pentru ca nu sunt chiar asa de sanatoase si nici nu ne tin de cald prea mult timp.

Va prezint o lista cu ceaiuri sanatoase organismului, care pot fi baute mai ales pe parcursul iernii! 

ceaiuri miraculoase

 

Ceai negru aromatizat - Ceai de iarna. Un ceai negru aromatizat cu condimente de iarna si arome fine de fructe foarte potrivit pentru iarna si zilele de sarbatoare.


Ceai verde Sinfonie de iarna. Ceaiul este usor aromatizat cu condimente de iarna si fructe. Mirosul acestui ceai va vrajeste simturile. Este un ceai potrivit pentru orele relaxate de dupa-amiaza petrecute cu prietenii.


Ceai de fructe - Poezie la gura sobei. Ceaiul este un ceai aromatizat cu aroma fina de scortisoare si migdale. Un ceai potrivit sa va incalzeasca pe dinauntru la gura sobei.

Ceai negru aromatizat Portocale si scortisoara. Este un ceai negru foarte fin combinat cu aroma de portocale si scortisoara potrivit pentru zilele reci de iarna. Ceaiul vrajeste toate simturile si poate fi servit si ca punch cu suc de portocale.

Compozitie de ceai negru - Sunetele iernii. Un ceai negru amestecat cu condimente de iarna si fructe. Un ceai negru cu un gust moale si rotund datorita multelor fructe, foarte potrivit pentru orele placute si relaxante dupa o plimbare intr-o zi rece de iarna.

Ceai Rooibos StarLight este un ceai rooibos ecologic aromatizat cu condimente si arome de iarna. Un ceai ideal de baut la gura sobei. Ceaiul nu contine cofeina.

Ceai de plante pentru vreme rece. Ceaiul transforma chiar si zilele reci si umede in zile placute. Ceaiul este aromat si are un gust puternic care incalzeste pe dinauntru.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu