marți, 4 decembrie 2012

Cum sa slabesc inainte de Craciun?


Cauti metode prin care sa slabesti cat mai eficient si sa arati cat mai bine inainte de seara de Craciun, atunci iti propun sa citesti articolul urmator!

slabeste eficient
Se apropie Craciunul si probabil vrei sa arati cat mai bine in fata musafirilor. Ti-ai dat seama singur/a ca trebuie sa mai dai jos niste kilograme pe care le simti in plus si doresti sa arati cat mai bine. Daca mergi la cumparaturi pentru Craciun si aici ma refer la imbracaminte, si vezi intr-un magazin ceva ce iti place, dar iti dai seama ca nu e pentru silueta pe care o ai, atunci te gandesti ca trebuie sa mai slabesti putin.

Mai sunt trei saptamani pana la Craciun asa ca daca vrei sa arati deosebita in seara cea Sfanta, trebuie sa iei in calcul unele indicii!. Intrucat avem la dispozitie putin timp pentru a ne duce la indeplinire scopul, trebuie sa ne gandim bine strategia.

Cele mai eficiente remedii de slabit se pot efectua incepand cu luna noiembrie, insa aflandu-ne in decembrie si daca te gandesti acum cum sa procedezi sa mai dai jos din kilograme cat mai repede, urmareste pasii de mai jos:

Pasul 1.
 Noteaza-ti tot ceea ce mananci si nu depasii maximul de calorii admise intr-o zi "cca 1000-1500 cal. "

Pasul2.
Organizeaza-ti un orar in care sa poti sa iti iei mesele.
Renunta la mancarurile din fast-food-uri, sau daca te invita prietenii si tu cum nu poti sa ii refuzi, mergi cu ei, dar manaca ceva usor, de exemplu, o salata.

Trebuie sa tii minte ca o singura portie de ce vrei tu sa mananci de acolo si un suc carbogazos contin mai multe calorii decat ar trebui sa consumi toata ziua.
Opteaza pentru alimente care pot fi inghetate si pregatite mai tarziu, precum piept de pui fiert,sau copanele fierte. Ca sa pregatesti mai repede cina, pune produsele la dezghetat dimineata, inainte de a pleca la serviciu.


Pasul 3.
Mananca acasa inainte sa iesi in oras, astfel pofta de a manca iti scade, plus ca poti face economie la bani.

Pasul 4.
Inlocuiti bauturile dulci:
Spre exemplu, nu mai beti alcool dulce, cu multe calorii (lichior, crema de whisky), ci opteaza mai degraba pentru un sprit cu vin alb. Renunta si la apa minerala in favoarea unei limonade. 


Iar ca un ultim pas si anume, Pasul 5, faceti si ceva miscare zilnica, pentru ca organismul sa poata arde si mai multe calorii, si ca va simtiti mai relaxati si metabolismul corpului este astfel stimulat.



2 comentarii:

  1. interesanta dieta,cred ca ar merge si aceasta de aici
    http://www.crazyblog.info/remedii-naturiste-pentru-pierderea-greutate/

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, foarte bun acest articol,pentru ca am ceva timp de cand caut metode si diete pentru a slabi cat mai repede, si am urmat unele sfaturi obesrvand ca am scazut in greutate. Mai asteptam articole de acest gen.

    RăspundețiȘtergere