miercuri, 5 decembrie 2012

Ce cadouri faci de Craciun?


Este deja luna cadourilor si cu totii ne intrebam "Oare ce cadouri sa cumparam pentru a le putea oferi persoanelor dragi"? Este probabil intrebarea pe care ne-o punem in fiecare an, cand se apropie Craciunul! 
Cu ce sfaturi pot sa va ajut, pentru a putea sa ii surprindeti pe cei apropiati si pentru a primii doar cuvinte frumoase de multumire si poate chiar o sa primiti si voi cadouri de la ei
copii cu sania
Daca v-ati hotarat sa plecati la cumparaturi si ajungeti intr-un magazin ganditi-va mai intai si mai intai, ce cadouri le puteti cumpara copiilor vostrii, ca pana la urma tot dvs trebuie sa fiti Mos Craciun ;). Fiti foarte atenti ce fel de cadouri cumparati!
Cumparatile cadouri speciale pentru aceasta ocazie si nu cumparati cadouri pe care le-ati putea inmana de ziua lor de nastere. 

Acum dvs stiti mai bine ce isi doresc de la Mos Craciun :)
Daca aveti copii cu varsta de pana la 3 ani, aveti grija sa nu cumparati cadouri de dimensiuni mici pentru ca le pot baga in gura si se pot accidenta.

 
Pentru un buget mai mic puteti alege jucarii viu colorate sau muzicale de care bebelusii sunt atrasi imediat. Ai mare grija ce cumperi, pentru ca nu toate jucariile sunt potrivite pentru copiii foarte mici.
Un cadou pentru un bebelus va fi o bucurie mai mult pentru parinti, decat pentru cel mic. Chibzuiti vrniturilesi optati pentru obiecte de valoare personalizate cu numele copilului sau pentru consumabile de care bebelusul are nevoie in perioada de crestere.

cadouri

Pentru copii cu varsta intre 3 si 6 ani, puteti alege lucruri utile care sa le foloseasca pe parcurs, spre eemlu:
-un ghiozdanel de gradinita cu numele lor,o cutie cu creioane colorate, dar daca piciul tau are inclinatii artistice poti sa ii faci o bucurie si sa ii cumperei primul set de pensule si primele acuarele, un prosop sau o cana pesonalizata cu numele lui pe ea,

 ii puteti cumpara echipament pentru iarna sau pentru ski, in cazul in care isi doreste sa invete acest sport, puzzeluri, sau le puteti cumpara chiar si un telefon mobil.

cadouri de craciun

Scrieti scrisoarea pentru Mos Craciun impreuna! Asa veti afla cu siguranta si cele mai ascunse dorintele ale copiilor si macar pe una dintre ele o puteti implini!
Pentru copii cu varstele intre 6 si 16 ani lucrurile se schimba putin. 
Majoritatea dintre ei cred ca parintii lor care muncesc foarte mult, nu v-or avea timp sa le cumpere cadouri. 

 Ar prefera ca Mos Craciun sa le aduca mai mult timp de petrecut cu parintii si bunicii, in loc de orice alte cadouri.
Alti copii spera ca de Craciun sa primeasca vizite de la membrii familiei pe care ii vad foarte rar in restul anului . 
Dumneavoastra decideti cum va puteti petrece Sarbatorile care urmeaza!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu