Noua minge Adidas Finale Wembley

"Adidas Finale Wembley" este mingea oficiala pentru UEFA Champions League şi va fi folosită pe teren începînd cu 12 februarie.

joi, 29 noiembrie 2012

Rezultate loto polonia multi 1 29.11.2012

 Rezultate loto polonia multi 1 29.11.2012

Numerele extrase la Loteria Polonia multi 1 din data de 29.11.2012 sunt urmatoarele:

1, 16, 18, 23, 25, 27, 31, 32, 33, 34, 45, 46, 49, 51, 53., 60, 62, 66, 77, 78.

vineri, 16 noiembrie 2012

Exercitii pentru abdomen, scapa de grasime


In primul rand sa fim sinceri, daca vrei sa ai un corp de invidiat, trebuie sa iti mai astamperi poftele. 

abdomen
Ce poti face in privinta asta? 

Poti incepe prin ati gasi altceva de lucru in afara de mancat cand nu iti e foame si ai vrea sa iei o gustare de pofta. Sunt sigur ca ai alte variante mai sanatoase de urmarit. Odata ce ai mancat peste limita, corpul tau nu mai poate arde caloriile si incepe sa le depuna sub forma de grasime, pe care tu nu vrei sa o ai. 



Ca sa inlaturi totusi surplusul nedorit iti recomand in afara de o alimentatie echilibrata si sanatoasa si cateva exercitii pentru scaderea tesutului adipos. Iti prezint in acest articol, exercitii pntru arderea grasimilor abdominale. Daca esti constiincios/asa si vrei sa te schimbi poti sa le urmezi, ca pana la urma e vorba tot de vointa, daca nu ai vointa nu faci nimic. Spor la slabit sanatos, ca pana la urma cea mai buna metoda e miscarea.


Maximum Conviction filme 2012


Maximum Conviction-filme noi 2012

filme noi 2012

Premiera în Romania: 06.11.2012

Atunci când doi foști camarazi ai agentiei Black Ops agent Steele (Steven Seagal) și Manning (Steve Austin) sunt clasificati pentru dezafectarea unei inchisori vechi, acestia afla ca trebuie să supravegheze sosirea a două deținuțe misterioase. Dar în spatele celor două femei pare a fi mai mult decât se asteptau, deoarece închisoarea a fost atacata brusc de catre un grup de mercenari înarmați până în dinți, care sunt în căutarea celor doua. În timp ce apărau închisoare de mercenari, Steele si Manning, incep sa isi dea seama defapt despre ce e vorba cu adevărat referitor la aceste femei. Steele realizeaza ca acestea s-ar ocupa cu ceva mult peste asteptarile lor. Un film foarte interesant ce merita urmarit!

Cand altii te doboara, tu nu ceda!


Cand altii te doboara, tu nu ceda,
Continua sa lupti chiar daca asa e soarta ta,

soarta

Cand crezi ca soarta te impiedica sa cladesti,
Tu demonstreaza ca stii sa traiesti!

dragostea ne uneste

Cand nu esti sigur de ceea ce iti doresti,
Crede in tine, sigur o sa reusesti!

dorintele devin realitate

Cand altii te doboara,
Tu fa-ti aripi, incearca si zboara!

nu te oprii

Si-atunci cand lumina iti apare in cale,
Tu urmeaz-o si fi cel mai tare!


lumina


Asta-i arta de a invinge,
Fii puternic si nimic nu te poate atinge!


cum sa fi invingator

duminică, 11 noiembrie 2012

Protejeaza-te impotriva iernii



euromagIarna se apropie cu pasi repezi, iar fiecare dintre noi e interesat sa isi protejeze organismul de diferite boli care pot aparea pe parcursul sezonului rece.
Din acest motiv trebuie sa avem o alimentatie cat mai bogata in vitamine si minerale.
Iata o lista de vitamine si minerale utile pentru o sanatate mai buna pe timpul iernii:

Vitamina C, e una dintre vitaminele esentiale in sezonul rece.
 Necesarul zilnic de vitamină C: 30 mg/zi.
Aceasta nu impiedica raceala si gripa, dar poate reduce durata si severitatea simptomelor. Are un puternic rol antioxidant. 
Consumul de fructe si legume in fiecare zi, v-a aduce corpului un echilibru benefic de Vitamina C. Portocalele, bananele, merele, capsunile sunt o sursa excelenta de vitamina C, la fel ca si legumele verzi cum ar fi varza, fasolea dar si cartofii, insa nu exagerati cu ei, mai ales prajiti!

vitamina A sanatate
Vitamina A are importante calitati antioxidante. Antioxidantii ajuta la prevenirea actiunii invazive a radicalilor liber, substante care pot duce la imbolnaviri. Vitamina A, este cea care ajuta ochii sa se adapteze la diferite niveluri de lumina, lucru important mai ales pe timp de iarna.
Vitamina A este importanta pentru repararea tesuturilor necesare pentru cresterea si dezvoltarea organismului. Este esentiala pentru intarirea sistemului imunitar si mentierea unui vaz sanatos.
Principalele surse de alimente: principalii furnizori de vitamina A, sunt: laptele, margarina fortificata, galbenusul de ou, ficatul, pestele gras (hering, ton, sardine), morcovii, rosiile, fructele, legumele cu frunze verzi, mango si caisele.
  
unde o gasesc

Vitamina D. Vitamina D este furnizata mai ales de lumina soarelui, cei care locuiesc in zone mai putin luminoase, de obicei nu pot beneficia de ea. Deficientele de vitamina D pot duce la probleme cognitive, astm, boli cardiovasculare si chiar cancer. In lipsa soarelui, putem obtine vitamina D, din diverse alimente (iaurt, lapte, somon, ton la conserva, cereale)si bauturi.
sanatate cu vitamine

Vitamina E.
 Necesar zilnic de vitamină E: 10-30 μg/zi.
Actioneaza ca un antioxidant cu rol in protejarea membranelor celulare de diferite agresiuni si se considera ca poate apara celulele inclusiv de boli de tipul cancerului sau cele cardiovasculare.
Principalele surse de vitamina E sunt: nucile, uleiuri vegetale, legume cu frunze verzi (broccoli, spanac, varza), cereale.

Seleniu. Este un mineral esential care face parte dintre enzimele care apara organismul impotriva eventualelor deteriorari. Ca antioxidant, are calitatea de a sustine si intari sistemul imunitar si protejeaza organismul de cancer, in mod special de cancerul de prostata.
De unde poti beneficia de seleniu: fructele cu coaja, cerealele, carnea, pestele si nucile braziliene.


Fierul este esential pentru formarea de globule rosii in sange, cele care transporta oxigenul prin organism. Un aport de fier este necesar pentru energie, performante intelectuale si vitalitate. Lipsa de fier, duce la anemie feripriva. In acest caz, organismul este incapabil sa transporte oxigenul in organism, fapt ce provoaca letargie si apatie. Lipsa excesiva de fier afecteaza functionarea organelor.
Principalele surse de fier: carnea rosie (are un continut ridicat de fier), cerealele, painea, faina, ouale, fasolea, lintea, fructele uscate. Vitamina C ajuta la absorbtia fierului.